Dimarts, 23 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Plateria i Derrumband fan ballar 600 persones en benefici d’Ampert

Amb la finalitat d’aconseguir fons per finançar el servei de transport de malalts oncològics que ofereix Ampert, dissabte tenia lloc el festival de rumba, Rumbampert.

Hi van assistir 600 persones que van ballar al ritme de La Plateria i els penedesencs Derrumband fins les 3 de la matinada.

Després de 3 edicions del festival Tots som Ampert, l’associació va optar per un canvi de format i per incloure el concert dins els actes de les Festes de Sant Raimon. Amb l’orquestra La Plateria i Derrumband com a reclam volien omplir el Casal, però no van arribar al miler de persones, quedant-se en 600. Tot i això, el president d’Ampert, Joan Ríos, diu que està molt content.

Va obrir el concert l’Orquestra Plateria, que manté una bona relació d’amistat amb Derrumband i feia anys que no tocava a Vilafranca.

Ambaixadors de la música llatina a casa nostra des dels seus inicis, la seva actuació forma part de la gira de comiat en la qual estan immersos després de 40 anys dalt dels escenaris, com explica el seu cantant, Manel Joseph.

 

En segon lloc van tocar els Derrumband i el cantant de La Plateria i els penedesencs van interpretar plegats La orquesta de plata y oro, que Gato Pérez va escriure i dedicar a La Plateria.

 

A banda d’aquest moment el concert encara va deparar una altra sorpresa: membres de la Sidral Brass Band es van afegir als Derrumband i plegats van interpretar dos temes, un dels quals era “Curaçao sidraleiro”, una samba que els Derrumband han dedicat als Sidral Brass Band.

<strong><em> </em></strong>

<strong><em> </em></strong>

<strong><em> </em></strong>

<strong><em> </em></strong>

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: