Dimecres, 24 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La música de pel·lícules de dibuixos animats protagonista del concert del cor Xamusia a les Festes de Sant Raimon

Fidels a la seva cita amb les festes d’hivern de Vilafranca, el cor Xamusia va oferir dissabte al vespre un concert a l’Auditori que en aquesta ocasió va centrar-se en un repertori protagonitzat per les bandes sonores de pel·lícules de dibuixos animats.

La intenció com explica Miquel Benito, director del cor Xamusia, era oferir un concert adreçat a un públic més familiar.

De fet, l’espectacle comptava amb una presentació especial també, ja que representava una història en què un pare li explica un conte a la seva filla, amb un seguit de personatges que ella li proposa. Tot plegat servia d’excusa per anar donant entrada a diferents músiques de pel·lícules infantils. Entre elles per exemple El rei lleó.

A banda per exemple també va haver-hi aproximacions a Toys Story, Blanca Neus i els 7 nans o Frozen; i es va comptar amb la col·laboració d’altres formacions per donar més color al espectacle.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: