Dimecres, 24 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Jove Confraria del Cava ha escollit nova junta, que presidirà Rubén Pedragosa

El 24 de gener es va constituir la nova junta de la secció Jove de la Confraria del Cava Sant Sadurní. En aquesta nova etapa volen concentrar tots els esforços en difondre la cultura del cava al públic jove, oferint des de formació a activitats amb el cava com a màxim protagonista, incidint en l’esforç, passió i dedicació que hi ha darrere de cada ampolla que es destapa.

Volen recuperar el MasterCAVA com a concurs de tast a cegues, i oferint una formació durant tot l’any. Potenciaran d’una forma lúdica i responsable el consum de Cava sota la iconografia “I love CAVA” així com la proposta del ClubCAVA que en pocs mesos veurà la llum.

La nova junta, presidida per Rubén Pedregosa, compta amb Roc Gramona com a vicepresident, Eduard Domingo com a secretari i Maria Forns com a tresorera. Els vocals de la junta són Alex Amat, Mireia Borrell, Sergi Canals, Jaume Colet, Sandra Lecegui, Marc Pagès, Maria Piñol, Alba Sánchez i Judith Sàbat.

En la constitució d’aquesta nova junta, s’ha volgut unificar perfils diversos de coneixement, per tal d’oferir una visió més amplia de la Jove Confraria del Cava.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: