Dijous, 18 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La cobla Catània de Vilafranca celebra 25 anys diumenge amb un ball vuitcentista a Cal Noi Noi

La cobla Catània, de Vilafranca, celebrarà al llarg del 2015 el seu 25è aniversari. Aquesta agrupació musical, la primera i única cobla que ha existit fins ara a Vilafranca, es va estrenar el dia 7 de gener, dia de Sant Raimon, de l’any 1990, amb una ballada de sardanes conjunta amb la cobla Ciutat de Terrassa, que la va apadrinar.

Al llarg d’aquests 25 anys han passat per la cobla Catània més quaranta músics provinents la major part de les comarques del Penedès i ha fet multitud de ballades de sardanes arreu del Penedès i en d’altres comarques del país, així com també balls vuitcentistes, concerts, cercaviles i processons. Actualment conformen la cobla Gerard Pla, al flabiol, Manel Callejas i Jordi Triquell, als tibles, Jaume Bricullé i Maria Ricart, tenores, Marta Vallès i Alberto Redondo, a les trompetes, Laura Tejo, al trombó, Jaume González i José María Pérez, fiscorns i Adrià Pinto, al contrabaix. El primer acte d’aquest any serà un ball vuitcentista en el marc de les Festes de Sant Raimon de Vilafranca, aquest diumenge a les sis de la tarda al local dels Xicots de Vilafranca-Cal Noi Noi. Es podran ballar els típics pas-dobles, valsos, xotis, polques, boleros, etc. etc. i s’acabarà remullant amb cava i coca. Hi estan convidats especialment els exmembres de la cobla i aquelles persones que han seguit la trajectòria musical d’aquests 25 anys.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: