Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El programa “Quina Penya!” de Barça TV visita la Confraria del Cava

El programa que emet Barça TV, “Quina Penya!”, va visitar el darrer cap de setmana la seu de la Confraria del Cava a Torre-Ramona, per gravar part del programa dedicat a la Penya de Col•leccionistes de Plaques del Cava del Barça.

El conductor de l’espai televisiu, el mediàtic Llucià Ferrer, va entrevistar durant la gravació, que es va fer dissabte, el president de l’entitat, Toni de la Rosa i Torelló. Està previst que el programa s’emeti el pròxim mes d’abril. Aquest programa, que s’emet al canal barcelonista per quarta temporada consecutiva, parla amb els membres de les diferents penyes del F.C. Barcelona, que hi ha repartides pel territori català, amb la intenció de mostrar uns visió desenfadada d’aquests col•lectius.

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: