Divendres, 12 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El pressupost de Gelida per al 2015 torna a incrementar les partides de Serveis Socials i Educació

El pressupost municipal per aquest 2015, de prop de 7 MEUR, va ser aprovat amb els 9 vots favorables del PSC, ICV, AVIG i PP i els 4 vots en contra de CiU i ERC.

Aquests dos grups van basar el seu posicionament en contra dels pressupostos en la falta de confiança en l’equip de govern, a qui van acusar de poca transparència.

L’equip de govern gelidenc (PSC i ICV) considera que ha aprovat el pressupost municipal més social del mandat, fent un esforç per ajustar la depesa i mantenint i incrementant les partides de Serveis Socials i Educació. A l’àrea de Salut, Gent Gran, Benestar Social, Consum i Ocupació s’hi destinaran 360.000 euros i més de 680.000 euros a Educació.

En inversions s’inverteix 271.128 euros i l’Ajuntament no demanarà cap crèdit, perquè les obres es finançaran amb recursos propis. Hi ha actuacions a equipaments educatius, culturals i esportius, carrers i espais públics. Entre altres es dotarà l’escola Montcau d’escales d’emergència, s’arranjarà el perillós revolt del carrer Paperers a l’alçada de Can Guarro o es construirà una pista d’skate al Parc Central.

L’equip de govern preveu que l’endeutament baixarà durant el 2015 fins a situar-se per sota del 50% a final d’any, quan el màxim legal és el 110%.

 

 

Efemèrides

12 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: