Diumenge, 21 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El flequer vilafranquí Marc Parés rep un accèssit del Premi al millor jove artesà alimentari innovador

El Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural ha concedit el Premi al millor jove artesà alimentari innovador en la seva convocatòria de l’any 2014 a dos artesans, Josep Maria Rodríguez, pastisser de Barcelona, i Jordi Morera, flequer de Vilanova.

El Departament també ha concedit un accèssit, dotat amb 1.000 euros, al finalista Marc Parés Martí de Cal Parés de Vilafranca.

De Marc Parés, que pertany a una quarta generació de forners, el jurat en destaca el seu intens treball en el món dels ferments, creant-ne de propis i col·laborant amb la Universitat. És un artesà que, encara que participa en totes les xarxes socials i divulga el seu ofici, està convençut que el tracte personalitzat i singular, adequat al perfil de cada client, és l’eina fonamental per comercialitzar el seu producte.

<strong><em> </em></strong>

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: