Divendres, 12 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Consell Esportiu i el Centre Vila han organitzat una jornada lúdica per complementar l’activitat de la pista de gel

Moltes famílies han aprofitat el matí per anar a la Rambla de Sant Francesc i participar de totes les activitats que ha organitzat el Consell Esportiu de l’Alt Penedès.

Ja fa 5 anys que aquesta iniciativa complementa l’activitat de la pista de gel de Vilafranca a través d’un acord amb l’associació de comerciants del Centre Vila. La resposta de públic ha estat positiva.   Pel preu d’un euro i un tiquet del Centre Vila els infants podien participar a qualsevol de les activitats. Durant tot el dia, la rambla compta amb inflables, tallers de maquillatge o de fer xapes i diverses activitats esportives, com futbol o bàsquet, entre altres. Pels pares és una oferta molt ben vinguda.   Oferta ben vinguda però també es voldria per part de les famílies que es pogués ampliar a altres dies de les vacances.  Les vacances de Nadal i Reis es fan llargues per algunes famílies i en dies com aquest ja hi ha nervis que la celebració de Reis.  Les activitats infantils de la rambla de Sant Francesc organitzades per Centre Vila i el Consell Esportiu s’ofereixen des de les 10 del matí fins a les dues i per la tarda de cinc a nou.

Efemèrides

12 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: