Dijous, 8 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Centre Vila es mostra molt satisfet amb el resultat de la pista de gel d’aquesta temporada, amb xifres similars a les dels dos darrers anys

Aquest dijous encara s’estava procedint al desmuntatge de la pista de gel que ha estat en funcionament a la rambla de Sant Francesc des del passat 6 de desembre i fins al dia de Reis.

Per onzena ocasió consecutiva l’associació de comerciants del Centre Vila ha optat per muntar aquesta pista com a reclam per augmentar l’activitat comercial durant la temporada de Nadal. Encara pendents del recompte final la xifra de patinadors d’enguany serà molt semblant a la dels dos darrers anys, al voltant de 14.000 persones. Tenint en compte que a Vilanova i a Igualada també s’han instal·lat pistes de gel des de l’associació de Vilafranca es mostren molt satisfets pels resultats, també perquè han detectat una major afluència de públic provinent de les àrees metropolitanes de Barcelona i de Tarragona.  Des de l’associació de comerciants es mostren convençuts que val la pena apostar per la pista de gel, perquè atrau possibles clients. També ho han detectat en els diumenges en els que es podien obrir els comerços.     El Centre Vila també fa una valoració positiva del cobert de la pista, que era la novetat d’aquest any. Era una mesura per evitar les molèsties de la pluja, com la que va caure l’any passat. Enguany no ha plogut, però malgrat tot consideren que el cobert dignifica més la imatge de la pista.   Amb aquesta valoració positiva des del Centre Vila mantenen l’objectiu de tornar a muntar la pista el Nadal vinent, amb un cobert com l’actual i fins i tot també algun tipus d’ornamentació nadalenca que l’acompanyi.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: