Dilluns, 5 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Coincidint amb la Capitalitat Cultural Penedès TV estrena aquest mes de gener dos programes dedicats al món de la cultura

Aquest 2015 Vilafranca ostenta la Capitalitat de la Cultura Catalana i amb l’objectiu de contribuir també al ressò d’aquesta efemèride Penedès TV oferirà a partir d’aquesta propera setmana dos programes especials.

Els dilluns s’emetrà l’espai “Amics de la cultura” en el qual un veí de Vilafranca cita a casa seva a un amic per parlar d’un aspecte determinat relacionat amb la cultura, d’una forma genèrica i pedagògica. Per exemple el primer programa està dedicat a la filosofia i el protagonitzen el vilafranquí Joan Cuscó, que convida a casa seva al professor de filosofia de la Universitat de València, Xavier Serra.  El programa s’emet els dilluns a dos quarts de tres de la tarda, a dos quarts de set i a dos quarts d’onze de la nit, amb reposició l’endemà a dos quarts d’onze del matí. El segon programa dedicat al món cultural és una sèrie de reportatges temàtics que repassaran a les figures rellevants que al llarg de la història han tingut Vilafranca i el Penedès en determinats àmbits del món cultural, entenent la cultura com un concepte molt ample, que pot anar des de la música, la pintura o la literatura, passant per la gastronomia, les tradicions, les ciències o la cultura del vi. El programa es titula “Vilafranca, capital cultural” i farà un repàs tema a tema, setmana a setmana, dels personatges i els noms destacats de la cultura local. Es tracta d’una coproducció de Penedès TV amb TN Produccions. El primer capítol tractarà de filosofia i s’emet els dimarts  a dos quarts de tres de la tarda, a dos quarts de set i a dos quarts d’onze de la nit, amb reposició l’endemà a dos quarts d’onze del matí.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: