Dimecres, 17 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

“Cartellera” de Miquel Sabaté obrirà la primera acció plàstica de Vilafranca Capital de la Cultura Catalana 2015

L’obra “Cartellera” de Miquel Sabaté Masachs obrirà aquest divendres la primera acció plàstica programada per la comissió d’arts visuals de Vilafranca Capital de la Cultura Catalana 2015

L’artista plàstic resident a Sant Pere de Riudebitlles, Miquel Sabaté Masachs,  serà l’encarregat d’obrir el seguit de projectes artístics visuals que tindran lloc a Vilafranca amb motiu de la Capitalitat de la Cultura Catalana.

Amb el títol Cartellera,  Miquel Sabaté Masachs proposa una intervenció plàstica sobre el concepte d’informació i publicitat.

La comunicació com a mirall social, l’excés d’informació o desinformació.

En aquesta cartellera s’hi aniran fixant cartells d’esdeveniments culturals pretèrits que s’haguessin o s’han realitzat a Vilafranca. Durant tot l’any els cartells que s’hi enganxaran anunciaran esdeveniments passats que   coincidiran i es confondran amb el moment actual. Els cartells  seran còpies fetes a mà i originals recopilats.

La cartellera es deixarà oberta per tal que els ciutadans interactuïn passivament o activament, enganxant cartells o arrencant-los amb la intenció d’originar  un espai on s’acumulin petits residus de la memòria cultural i col·lectiva de Vilafranca.

Els primers cartells que s’hi fixaran seran els dels logotips de les anteriors capitals culturals.

L’acció tindrà lloc demà, divendres, a les set de la tarda davant la cartellera municipal que l’Ajuntament ha instal·lat expressament per a l’acció artística a la rambla de Nostra Senyora. L’acció durarà tot l’any, fins al 31 de desembre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: