Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest dissabte s’ha celebrat amb bons resultats la campanya de l’Ampolla 2015

Sense tenir encara les dades definitives des de l’organització s’apunta que provablement s’arribarà a una recaptació similar a la de l’any passat.

Tot i que el nombre total d’ampolles recollit pot ser inferior al del 2014, s’ha augmentat el nombre d’ampolles sense etiquetes, amb el que la recaptació econòmica quedarà provablement compensada. L’any passat van recollir 73.000 ampolles, que van suposar una recaptació total de 5.200 euros. Dissabte a la nit, just quan s’acabaven de col·locar les darreres ampolles en els palets,  el responsable de Joves Cristians de Vilafranca, Joan Josep Gonzàlez, mostrava la satisfacció pel resultat de la jornada.   Es tractava de la 32ena edició de la campanya, i la setena en la que es demanava a la gent que aportés les ampolles sense etiqueta. Al voltant de les tres de la tarda uns 250 voluntaris encarregats de la recollida es van reunir al Parc de Sant Julià i la campanya arrencava cap a 2/4 de 4.  Entre els participants hi havia gent de diferents col·lectius i també a títol individual. Adults però també joves i infants. Per exemple tres dels membres del grup de la Moixiganga de Vilafranca. Un d’ells, el Jordi Gutiérrez, ens comenta que la participació a la campanya li ve de tradició familiar. Es va dividir Vilafranca en 13 zones per on es distribuïen els voluntaris.   Els diners que recaptin d’aquesta campanya de l’ampolla es quedaran a Vilafranca. Després d’unes quantes edicions amb projectes internacionals aquest any l’Associació “Entitats Espirall” es va presentar a la convocatòria i en va ser escollida amb el projecte que es diu “Els nens a taula” . El projecte té com a objectiu oferir una alimentació adequada als infants amb una situació econòmica complicada durant les vacances escolars. Amb els més de 5000 euros des d’Entitats Espirall calculen que podran cobrir les necessitats de 75 infants.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: