Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

A partir del 19 de gener es podrà cobrar la loteria de Reis de l’ACAPS Wilaia Alt Penedès

Les participacions de la loteria de Reis o del Niño de l’ACAPS Wilaia Alt Penedès, amb el número  94.296, han resultat premiades en el sorteig celebrat el passat 6 de gener,  en la terminació 296, amb un import de 12 euros per butlleta.

L’ACAPS Wilaia Alt Penedès ven loteria del Niño per tal de poder finançar les activitats que duu a terme en solidaritat amb el poble sahrauí. Qui vulgui cobrar l’import que jugava, l’ACAPS Wilaia Alt Penedès l’atendrà els dilluns des del 19 de gener fins al 23 de febrer, de vuit a nou del vespre, al Despatx 1 de l’Escorxador de Vilafranca. És imprescindible portar les butlletes en correcte estat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: