Dimarts, 16 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca acull durant aquest mes de desembre la projecció de quatre films participants a la 22a Mostra Internacional de Films de Dones de Barcelona

Aquesta mostra ha previst enguany un programa d’itineràncies en diferents ciutats per tal de divulgar els films de les cineastes catalanes, amb la col.laboració de la Fundació SGAE i la Diputació de Barcelona.

Concretament les sis ciutats catalanes on es desenvoluparan les projeccions amb la col.laboració dels diferents ajuntaments seran Igualada, Manresa, Montcada i Reixach, Sant Cugat del Vallès, Vic i Vilafranca. A Vilafranca tindran lloc les projeccions del programa Memòries amb quatre films dirigits per  Mireia Ros, Maria Zafra i Carla Subirana, respectivament. Les projeccions es fan en col.laboració amb el Cine Club Vilafranca i tindran lloc a la sala Zazie del Teatre Casal. El programa Memòries busca la reconstrucció del passat i el seu paper en la modulació dels records i l’elaboració de les llegendes familiars. Aquestes són les reflexions en els films que composen aquest programa. Les sessions són gratuïtes i es faran els divendres 5, 12, i 19 de desembre a un quart de nou del vespre. En cada passi del film es comptarà amb la presència de la directora del mateix.

La primera projecció serà avui amb el film Barcelona, abans que el temps ho esborri, de Mireia Ros. La segona serà divendres 12 de desembre amb la projecció de El recolector de recuerdos i Memorias, norias y fábricas de lejia , ambdues de Maria Zafra. La darrera projecció serà divendres 19 de desembre amb el film Nedar, de Carla Subirana.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: