Dilluns, 15 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Una seixantena de veïns i empreses del bari de l’Espirall reconeguts per participar en projectes del Pla Especial de Foment de l’Ocupació

En el marc de la llei de barris de l’Espirall, que va arribant a la seva finalització, s’ha fet l’acte de cloenda de les accions realitzades al llarg d’aquest 2014 amb el lliurament de diplomes a una seixantena de veïns participants en aquestes iniciatives així com a empreses que hi han col·laborat.

Concretament es tractava d’accions vinculades a plans d’ocupació subvencionades pel SOC i cofinançats pel Fons Social Europeu. S’han tirat endavant iniciatives com ara Antena Espirall, tallers d’orientació professional, de dinamització de l’ocupació o la casa d’oficis  sobre agricultura ecològica i jardineria. Uns tallers que tenen per objectiu ajudar a la continuïtat dels estudis dels participants, i a la seva inserció laboral. També s’ha prestat especial atenció a l’acompanyament individualitzat a les persones en la recerca de feina i s’ha destacat els treball fet per els grups de suport i els voluntaris; i la tasca duta a terme per la taula per l’ocupació. Ho explicava la regidora d’ocupació Maria Josep Tuyà.

En l’actual moment de desenvolupament de les accions, la regidora explica que tot i que s’ha tancat l’oficina de l’Antena Espirall, la voluntat és continuar donant suport a les persones que ho necessitin tot i que fer-ho principalment des de la Fassina i l’oficina d’ocupació. Malgrat tot, Tuyà remarca que es mantindrà també suport des del mateix barri.

A banda també s’han fet dos plans d’ocupació: un de suport als centres educatius i un altre de manteniment de la via pública. Tots dos aplicats al barri. L’any que ve se seguiran fent els mateixos cursos però se n’afegirà un de nou de zelador hospitalari.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: