Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Una cinquantena de persones gran han participat a la tercera edició del dinar solidari de Nadal, al Casal d’Avis de l’Espirall

Aquesta activitat, organitzada des de l’Àrea de Serveis a les Persones i la regidoria de la Gent Gran, s’organitza des de fa tres anys amb la intenció d’oferir a persones grans que estan soles l’oportunitat de celebrar aquestes festes en companyia.

Com explica la regidora adjunta de l’Àrea de Serveis a les Persones, i vicepresidenta de la Comissió de la Gent Gran, Montse Arroyo, es fa una crida des la regidoria; però que es compta també amb els suport d’entitats i associacions que hi col·laboren.

En aquesta ocasió el dinar s’ha fet al Casal d’Avis de l’Espirall, després que el primer any es fes a la Fassina i l’any passat al casal del Tívoli. Com explica la presidenta del Casal de l’Espirall, la Maria Mata, és una activitat oberta a tota la gent gran de Vilafranca, en la què enguany hi han participat una cinquantena de persones.

Pel que fa al Casal de l’Espirall, Mata remarca que tenen preparades activitats ja fins a finals de curs; amb ball un cop al mes, sortides, bingo, i labors. Obren al matí de 10 a 1 i a les tardes de 3 a 8; i qualsevol persona que vulgui participar només cal que s’hi acosti.

La festa de Nadal d’aquest 2014 ha acabat, després de dinar, amb l’actuació del grup Playback, del mateix Casal, que ha ofert una selecció de nadales.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: