Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Un llaç vermell gegant a l’Ajuntament presideix els actes del Dia Mundial de lluita contra la SIDA, a Sant Sadurní

Aquest llaç gegant, amb elements de circ, ha estat elaborat per les persones que assisteixen al Centre Vilarnau.

A banda de la penjada del llaç, a Sant Sadurní durant tot el dia es fan activitats per commemorar aquest 1 de desembre, Dia Mundial de lluita contra la SIDA.

A les 5 de la tarda, a l’Avda. St. Llorenç, tindran lloc tallers amb infants i joves, jocs gegants, prevenció de la SIDA amb els gegants encantats i la penjada del llaç gegant commemorant el Dia de lluita contra la SIDA, elaborat per les persones assistents a la dinamització de la plaça Sant Llorenç.

A les 7 es projectarà el curtmetratge ‘In tune with you’ de Rubén Navarro, guanyadora del premi a la millor pel•lícula de tema social al Festival KO&Digital 2013 i hi haurà un col•loqui posterior. L’acte es farà al carrer Indústria, número 59.

A més, durant tota la setmana hi haurà recull de llibres, contes i pel•lícules amb temàtica sobre el VIH i la SIDA, a la biblioteca Ramon Bosch i Noya.

A l’Ajuntament també hi haurà llaços vermells a disposició de qui vulgui, elaborats per les persones que assisteixen al Casal de la gent gran de Sant Sadurní.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: