Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Quatre empreses han contractat durant 6 mesos els participants de Joves per l’Ocupació

L’Ajuntament de Vilafranca ha signat convenis de col·laboració amb quatre empreses de Vilafranca i la comarca per afavorir l’experiència professional dels joves participants al programa Joves per l’Ocupació.

Els restaurants La Garnatxa, la Lechería i La Nau i ÇA Centre Estètic han col·laborat amb la formalització de contractes de sis mesos, subvencionats pel Servei d’Ocupació de Catalunya.

Joves per l’Ocupació és un programa innovador de formació i treball subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya, el Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social i el Fons Social Europeu i va destinat a 30 joves en situació d’atur.

El Servei d’Ocupació de Catalunya ja ha atorgat a l’Ajuntament de Vilafranca una subvenció per poder començar una nova edició del programa Joves per l’Ocupació per al 2015, amb les mateixes especialitats. Per a més informació us podeu adreçar a l’Oficina Municipal del Treball o al telèfon  93 817 24 47.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: