Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Mas Albornà presenta el seu 8è calendari social, amb el bestiari festiu català com a protagonista

La Fundació Mas Albornà ha presentat a l’Auditori del Fòrum Berger Balaguer el seu 8è calendari. Es titula “Bestial” perquè hi apareixen 22 bèsties, 20 colles i 140 protagonistes entre membres de Mas Albornà i de les colles de bestiari.

El calendari s’ha fet amb la col·laboració de l’Agrupació del Bestiari Festiu i Popular de Catalunya i les fotografies s’han fet en diferents llocs de Catalunya com ara Poblet, Tarragona, Montserrat, La Bisbal d’Empordà, Barcelona i, evidentment, Vilafranca amb el Drac com a protagonista.

 

Com a novetat, aquest any el calendari ha comptat amb la col·laboració dels estudiants de l’Escola d’Art Arsenal que han fet des de les fotografies fins al disseny. Aquesta és la primera vegada que no l’han fet fotògrafs professionals i ha suposat un gran repte tant per als estudiants com per l’escola vilafranquina. Per al seu director, Albert Abella, ha estat una experiència molt satisfactòria.

Del calendari se n’ha fet una tirada de 56.000 exemplars que es distribuiran gratuïtament amb el diari ARA d’aquest diumenge i el setmanari El 3 de vuit d’aquest divendres. També està disponible al web de Mas Albornà i a les xarxes.

Per vuitè any, el calendari de Mas Albornà vol presentar de manera positiva les persones i la tasca de la Fundació penedesenca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: