Dissabte, 10 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Mas Albornà es trasllada a Vilafranca

El Centre Ocupacional de Mas Albornà s’instal·larà a la Plaça de la Verema, a l’edifici de la Virben, gràcies a la concessió a 25 anys d’una part d’aquest edifici aprovada per unanimitat en el ple de l’ajuntament de Vilafranca d’aquest dimarts.

Aquesta cessió respon a la necessitat de trobar una ubicació a aquest centre assistencial, pendent des de 2006, any en què l’Ajuntament de Vilafranca va cedir uns terrenys al barri de la Girada per construir un nou edifici que allotjaria el centre ocupacional i les oficines centrals, però que, finalment, no es va arribar mai a construir. Davant d’aquesta situació, el ple de l’Ajuntament ha acordat deixar sense efecte l’antiga cessió de terrenys i substituir-la per aquesta concessió.

Actualment, el centre ocupacional de Mas Albornà es troba dividit en dues instal·lacions, una a Les Cabanyes i l’altra a Sant Pere Molanta, i amb aquest canvi es podrà disposar d’un centre unificat.

Les obres de millora i de condicionament dels espais de la Virben ja han començat per tal que el trasllat es produeixi al llarg del proper gener. A la segona planta s’hi traslladarà el centre ocupacional, un centre assistencial amb 72 usuaris i 10 persones d’atenció directa, i a la primera planta hi haurà les oficines centrals de la Fundació, ubicades al polígon industrial Sant Pere Molanta.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: