Dijous, 25 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les nadales arriben a la residència de gent gran de la Mare Ràfols amb les veus de la coral de l’Església dels Sants dels Darrers Dies

En aquestes dates els concerts són habituals per tal de fer arribar l’esperit de Nadal arreu. En aquesta ocasió es tractava d’un concert que oferia la coral de l’Església dels Sants dels Darrers Dies, els mormons, a les persones grans internades a la residència de la Mare Ràfols, al Molí d’en Rovira.

La directora de la residència, la Hermana Rosa Maria, es mostrava satisfeta d’aquesta activitat, tot i el patiment per les baixes temperatures.

Per part de la coral, comentaven que sempre miren de fer alguna activitat en aquesta època de l’any, i que en aquesta ocasió havien volgut acostar-se a la gent gran, tot fent també una acció al barri. Pere Borrut és el bisbe de l’Església dels Sants dels Darrers Dies a Vilafranca.

Dins de l’església que hi ha a la residència, la coral va oferir diferents peces de temàtica nadalenca que van ser seguides amb atenció tant per les dones grans ingressades en aquesta residència, com per les monges, cuidadores i familiars que es van acostar dissabte a la tarda per gaudir del concert.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: