Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les jornades sobre l’habitatge que organitza el Consell Comarcal s’han centrat aquesta setmana en els serveis de suport a les persones

El saló de plens del Consell Comarcal va acollir dijous a la tarda les dues sessions que se centraven d’una banda en els serveis de suport a les persones amb relació a l’habitatge per part d’entitats socials que tenen presència a l’Alt Penedès.

Així, representants de Càritas, de la PAH de l’Alt Penedès i de l’associació Teresa Izquierdo, van explicar com treballen i què ofereixen per atendre les necessitats de les persones que es veuen en risc de perdre el seu habitatge, o que ja l’han perdut.

Després d’aquesta primera sessió se’n feia una segona en el mateix espai amb ADICAE centrada en què és el cal saber sobre les hipoteques, els lloguers, els habitatges i les entitats financeres.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: