Divendres, 2 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’AMPA de l’escola Circell organitza per aquest dissabte una matinal solidària a favor de La Marató de TV3

L’AMPA de l’escola Circell de Moja no falta a la seva cita anual amb La Marató de Tv3 i ja prepara una matinal vinculada a aquesta iniciativa solidària.

Serà aquest dissabte 13 de desembre, des de les 10 del matí i fins dos quarts de dues del migdia, al gimnàs de l’escola. La jornada està oberta a tothom i es podran fer tallers, jugar a jocs de taula o bé degustar esmorzars casolans.

Per poder participar en els tallers, caldrà adquirir una butlleta al preu de 5 euros. Les quantitats recollides per aquest concepte, a més dels diners provinents dels esmorzars, es destinaran íntegrament a La Marató. Els esmorzars casolans els aporten de manera voluntària famílies de l’escola i tenen un preu de 2 euros, incloent beguda o cafè.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: