Dijous, 25 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La programació de Cap d’Any de Penedès TV oferirà el resum de l’any i el concert de la Polifònica de Vilafranca

Aquest vespre, nit de cap d’any, i demà 1 de gener Penedès TV i Ràdio Vilafranca oferiran una programació especial.

Pel que fa a la televisió cal destacar per exemple que a dos quarts de nou del vespre s’oferirà una primera emissió del concert de Sant Esteve de la Polifònica de Vilafranca. Un concert celebrat el passat 26 de desembre a l’Auditori i que enguany tenia una primera part dedicada al compositor català Narcís Casanovas i l’estrena de l’obra Responsoris de Nadal. A partir de les 11 de la nit i fins a la una de la matinada s’oferirà un especial de Cap d’any a través de La Xarxa. El concert es podrà tornar a veure l’endemà a dos quarts d’una del migdia i també es reposarà el dissabte i diumenge vinents a dos quarts de nou de la nit. D’altra banda els serveis informatius de Ràdio Vilafranca i Penedès Tv han elaborat el resum de l’any 2014, que es podrà veure aquest 1 de gener en una primera emissió a les dues del migdia, i es reposarà a les sis de la tarda i a les deu de la nit, amb repeticions també l’endemà, 2 de gener al matí.

Pel que fa a la programació de Ràdio Vilafranca aquest 1 de gener a dos quarts de vuit del matí hi haurà un especial de música clàssica de L’estimada immortal. Tot seguit hi haurà el programa de Cap d’any d’Amics per sempre amb Jordi Borràs i també a partir de les dotze del migdia un especial Entre nosaltres de Cap d’any.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: