Dilluns, 22 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Xicots celebren un bingo a favor del Rebost Solidari

El bingo solidari dels Xicots de Vilafranca que acostumaven a celebrar a l’estiu es trasllada a aquest dissabte i destinarà els beneficis al Rebost Solidari. El 5è bingo començarà a dos quarts de 6 de la tarda, a Cal Noi-Noi.

Els de la camisa vermella ja van col·laborar amb el Rebost durant el Gran Recapte d’Aliments, aportant voluntaris, i ara hi tornen per aconseguir que totes les llars puguin passar unes bones festes, com explica el president dels Xicots, Jaume Rovira.

 

Tot el que es recapti amb els cartrons per jugar al bingo es destinarà íntegrament al banc d’aliments vilafranquí perquè els premis són lots de productes que aporten gratuïtament diversos establiments.

El president del Rebost Solidari, Manuel Medialdea, agraeix iniciatives solidàries com aquesta perquè tot i la gran resposta obtinguda al Gran Recapte d’Aliments, un 3% superior respecte l’any passat, necessiten continuar comprant aliments com oli.

El Rebost Solidari atén en aquests moments 640 famílies de Vilafranca. Els aliments que els fan més falta són oli, farina, llaunes de tonyina o sucre.

D’altra banda, ahir va començar la recollida de brics de llet a la pista de gel destinats també al Rebost Solidari. La campanya titulada Som la llet permet

patinar gratuïtament a tots aquells que duguin dos brics de llet avui, el dimecres vinent, 17, i el dijous vinent, 18, de 5 de a tarda a dos quarts de 9 del vespre.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: