Dimecres, 17 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El guanyador del 46è concurs de Joves Intèrprets de Piano de Catalunya, Jorge Nava, ha tornat a Vilafranca

El jove pianista, natural de Santander, va oferir un concert ahir a l’Auditori del Fòrum Berger Balaguer a benefici d’Univers Penedès, entitat que treballa amb joves amb discapacitat intel•lectual de tota la comarca.

Jorge Nava ha obtingut una multitud de premis en concursos nacionals, entre ells el 1r. Premi sènior del 46è Concurs de Joves Intèrprets de Piano de Catalunya, celebrat a Vilafranca l’estiu de 2013.

Des d’aleshores ha tingut un any intens, com explica, destacant el seu debut al Palau de la Música Catalana.

El reconeixement de la crítica especialitzada i l’estima del públic reafirmen Jorge Nava com una de les grans figures del panorama pianístic estatal.

La recaptació del concert, organitzat per Joventuts Musicals de Vilafranca i la Fundació Pinnae, va ser d’uns 500 euros que aniran a benefici d’Univers Penedès.

Un centenar de persones van assistir ahir al concert que va començar amb la profunda i potent suite Quadres d’una exposició de Mússorgski, per seguir amb una sonata de Beethoven i acabar amb un compositor actual, Kapustin, que utilitza el llenguatge del jazz amb estructura clàssica.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: