Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Consell Comarcal prepara una jornada formativa per a empreses sobre la importància del disseny gràfic

Es tracta d’una jornada gratuïta oberta a totes les empreses de la comarca per explicar com el disseny gràfic les pot ajudar a guanyar més i sobre la definició i la gestió de la imatge d’empresa.

Constarà de tres presentacions: la primera, sobre “Comprendre la importància de la imatge com a eina de projecció en el mercat per part de les empreses”, serà impartida pel Dr. Jesús Del Hoyo, degà del Col·legi Oficial de Disseny Gràfic de Catalunya i professor titular de Projectes de Disseny Gràfic de la Universitat de Barcelona; la segona, sobre la protecció de dades i la propietat intel·lectual, anirà a càrrec de Nina Costas, advocada del mateix Col·legi Oficial de Disseny Gràfic de Catalunya, i la tercera, que consistirà en l’exposició de diversos casos d’èxit, la presentarà Núria Arbonès, dissenyadora gràfica del mateix col·legi professional.

La jornada tindrà lloc el divendres dia 19 de desembre, de 10 del matí a 1 del migdia, a la sala d’actes del Consell Comarcal. Les empreses que hi estiguin interessades s’han inscriure’s prèviament trucant al Consell Comarcal o a través del web <a href="http://www.ccapenedes.cat" target="_blank">www.ccapenedes.cat</a>.

El Servei de Desenvolupament i Ocupació del Consell Comarcal organitza aquesta jornada en el marc del projecte AXIS, Turisme i Agroalimentació, que està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya, el Ministeri d’Ocupació i el Fons Social Europeu.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: