Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Bingo solidari dels Xicots recull més de 600 euros per al Rebost Solidari

Els Xicots de Vilafranca van celebrar dissabte a la tarda la cinquena edició del Bingo solidari, que organitzen ocasionalment per donar suport a una causa.

En aquesta ocasió l’objectiu era obtenir recursos econòmics per aportar-los al Rebost Solidari de Vilafranca, que actualment atén 640 famílies. L’activitat va comptar amb una bona participació i s’hi van jugar fins a 17 partides, els premis de les quals eren lots de productes facilitats per comerços de la vila. En total es van recollir 632 euros, que els Xicots donaran a l’Associació Ressò, gestora del Rebost. Els Xicots de Vilafranca agraeixen a totes les persones que hi han pres part i als establiments que hi han col•laborat desinteressadament, que han permès que una vegada més el Bingo solidari s’hagi celebrat amb èxit.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: