Dilluns, 15 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Detenció per temptativa de robatori a l’interior d’un vehicle a Vilafranca

Diumenge passat, dia 7 de desembre, la Policia Local de Vilafranca va practicar la detenció d’una persona per haver intentat cometre un robatori a l’interior d’un vehicle.

Els fets es van produir abans de la mitjanit quan un veí del barri de la Barceloneta-Sant Magí va observar com un individu estava forçant la porta d’un vehicle que hi havia estacionat al carrer. El veí va cridar l’atenció de l’individu i aquest va fugir corrent del lloc. Davant d’aquesta situació el veí va perseguir-lo infructuosament i va trucar a la Policia Local per tal d’informar sobre els fets, facilitant una descripció acurada de l’individu que havia fugit. En pocs minuts una dotació policial va localitzar una persona que coincidia plenament amb la descripció facilitada. Després d’identificar-la, els policies van comprovar que duia al damunt instruments que la relacionaven amb la temptativa, així com objectes de dubtosa procedència que se sospitava que podrien procedir d’altres robatoris.

Davant d’aquests fets els agents van practicar la detenció de la persona implicada i la van traslladar fins les dependències de la Policia Local on es van instruir les corresponents diligències. Les persona detinguda resideix a Vilafranca, i té 38 anys.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: