Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Comença el desplegament de la fibra òptica a Sant Sadurní

<span>A Sant Sadurní d’Anoia s’ha posat en marxa el projecte de desplegament de la Fibra òptica 100 Mb, la instal·lació de la qual començarà en breu i es preveu que quedi enllestida el primer trimestre de 2015.</span>

El cost íntegre de la instal·lació d’aquesta xarxa de gran velocitat anirà a càrrec de Telefònica, que també cobreix les despeses de la connexió i manteniment individual de cada client.<br /><br /> Tècnics de l’empresa Movistar estan passant aquests dies pels domicilis per demanar la signatura d’un document que autoritza el pas del cable per les façanes dels edificis, la qual cosa no compromet a contractar cap servei.<br /><br /> L’alcaldessa de la vila, Maria Rosell, i tècnics del consistori es va reunir amb l’empresa, que va informar del projecte i dels tràmits que s’estan duent a terme i va demanar la col·laboració de l’Ajuntament, pel fet de tractar-se d’un benefici per la població que permetrà que tots els ciutadans puguin gaudir dels mateixos serveis i aplicacions, independentment de la distància dels seus habitatges a la central que li proporciona servei.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: