Dissabte, 3 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Centre Vila porta el pessebre vivent parlat de les Gunyoles i la música de Landry el Rumbero a Vilafranca per la Fira del Gall

Amb la voluntat de complimentar les activitats que ja hi ha previstes a Vilafranca amb motiu de la Fira del Gall, des de Centre Vila han preparat un seguit de propostes les tardes dels dies 20 i 21 de desembre.

Es tracta de fer també que els visitants tingui opcions de continuar gaudir de Vilafranca després d’haver visitat al llarg del matí la Fira del Gall.

Per dissabte a la tarda, la gran atracció serà poder veure a Vilafranca alguns dels quadres del Pessebre Vivent Parlat de les Gunyoles que es podran veure en cinc indrets diferents del centre de la vila.

L’altra proposta és un recital de nadales que el diumenge a la tarda oferirà Landry el Rumbero, tot presentat el seu darrer treball “Les cançons i els poemes de nadal”. Serà a partir de 2/4 de 6 de la tarda a l’Espurna, a la Rambla de Sant Francesc.

A banda d’aquestes dues activitats més destacades hi haurà tant dissabte com diumenge jocs del món, activitats infantils i tallers al llarg de la tarda amb la voluntat que s’acosti força gent a passejar per el Centre i aprofitin també que és un cap de setmana que el comerç obrirà.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: