Dijous, 25 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Cartells del fons del Museu de Montserrat s’exposen al Fòrum Berger Balaguer

Des de divendres passat i fins el 8 de febrer, l’Aula de Cultura Fòrum Berger Balaguer acollirà un valuós fons d’art sobre el cartellisme modern i contemporani de grans artistes del s. XX  procedent de l’Abadia de Montserrat.

Per a aquesta exposició s’han seleccionat 20 cartells de Picasso, quinze dels quals pertanyen a la sèrie “Vallauris”, que fan referència a la cursa de braus i a l’exposició anual que Picasso organitzava per als seus amics i col•leccionistes a Vallauris o 5 cartells d’Oswaldo Guayasamin, amic de Busquets i també de Montserrat, que són un exponent de la lluita contra les dictadures sud-americanes dels anys setanta. La mostra es completa amb altres cartells de Jean Cocteau, Dalí, Antoni Clavé, Hans Hartung i Tàpies, que evidencien les preocupacions i l’art dels seus autors.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: