Dilluns, 22 d'abril de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

Avinyonet impulsa un pla de dinamització turística amb la voluntat de potenciar les seves capacitat i promocionar-se com a origen de la vinya a Catalunya

Aquesta setmana s’ha presenta a l’Ajuntament d’Avinyonet el Pla de Dinamització Turística del municipi. El que de fet vol ser un full de ruta d’accions a dur a terme per tal de potenciar, posar en valor i rendibilitzar els recursos turístics existents a Avinyonet.

Com explica l’alcalde Oriol de la Cruz, la proposta arrenca del projecte “Viure al poble” del que es va aconseguir una subvenció l’any 2010 provinent de fons europeus i comptant també amb suport de la Generalitat, la Diputació i el mateix ajuntament. Són 950.000 euros per tal de dinamitzar econòmicament i turísticament el municipi.

La voluntat és aportar un al·licient més a l’oferta enoturística penedesenca, tot aprofitant els potencials que ofereix Avinyonet. Una de les senyes d’identitat se’ns dubte el jaciment de Font de la Canya; però també destacant altres propostes com el monestir.

Un seguit de propostes que se sumaran al treball fet amb comerços i bodegues del municipi amb la voluntat d’oferir per exemple bosses personalitzades per Avinyonet.

La voluntat principal, però, com remarca de la Cruz, és sumar i ampliar l’oferta de propostes enoturístiques que es puguin trobar els visitants al Penedès. Diversificant per tant els productes i mirant de fer-se atractius per un tipus de públic més ampli.

Entre les accions que ja s’han desenvolupat hi ha la creació d’una marca turística i la iconografia de cada sector implicat, la creació de paquets turístics comercialitzats a través d’una agència de viatges especialitzada i un vídeo promocional del municipi que es pot veure a <a href="http://www.turismeavinyonet.cat">www.turismeavinyonet.cat</a>

Enquesta

La campanya electoral em pot fer canviar la intenció de vot...

Programació

Ràdio Vilafranca

21:00
L'estimada immortal
Michael Tippett (1905-1998) - Un músic humanista, pacifista i espiritual
22:00
A les portes de Troia
Història divulgativa
23:00
Penedès vespre
Informatiu diari

Penedès Televisió

21:30
Gaudeix la festa
Programa sobre cultura popular
22:00
Les notícies de la setmana
Resum informatiu penedesenc, diumenge
22:30
El taller de l'artista
Jordi Gibert - artista multidisciplinar

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: