Dijous, 25 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Una mestra jubilada de la Rovira Roja busca fons editar un llibre sobre Vida quotidiana a l’Alt Penedès

El llibre, titulat Vida quotidiana a l’Alt Penedès (1870-2000). Des del microcosmos de la Rovira Roja, mostra la manera de viure i treballar de les darreres generacions al medi rural de l’Alt Penedès a partir del nucli de la Rovira Roja a través de testimonis, documents i 900 fotografies i il·lustracions sobre 130 anys de vida al camp.

L’autora és Montserrat Sala i Figueras, mestra jubilada de la Rovira Roja, que ha estat aplegant durant anys testimonis i documents que parlen de la vida rural a l’Alt Penedès des de finals del segle XIX i durant tot el segle XX. El resultat és un treball etnogràfic únic i rigorós en format de llibre que mostra com han viscut i treballat les darreres generacions en aquesta comarca, a partir del barri natal de l’autora.

Per tal d’editar el llibre, Montserrat Sala impulsa una campanya de micromecenatge a través de Verkami. Els donatius es poden fer fins el 30 de novembre.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: