Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Un grup de Villefranche-sur-Saône visita Vilafranca del Penedès

El passat cap de setmana un grup de la ciutat francesa de Villefranche-sur-Saône, ciutat vitivinícola i capital del Beaujolais, va visitar Vilafranca. L’associació d’agermanament  Villefranche-Bühl deVilefranche-sur-Saône celebra aquest any el seu 25è aniversari amb un seguit d’activitats, entre d’altres aquesta visita al Penedès.

El grup, format per 36, va arribar a Vilafranca divendres a la tarda, amb l’objectiu de conèixer de prop la nostra Vila, la nostra cultura i la nostra realitat. El motiu principal és que les dues poblacions estan agermanades amb Bühl, però com explicava François Dufresne, Director General adjunt de l’Ajuntament de Villefranche-sur-Saône, les dues vilafranques tenen més coses en comú.Entre altres la proximitat a grans ciutats, Lió i Barcelona respectivament, i el fet de ser capitals vinícoles, en el cas de Villefranche-sur-Saône del Bujolais.

Dissabte va ser un dia molt intens per al grup de Villefranche-sur-Saône. A primera hora del matí van ser rebuts pel Regidor de Relacions Internacionals, Aureli Ruiz, al Saló de Plens de l’Ajuntament i seguidament van visitar les Bodegues Torres.

En acabar la visita, van poder gaudir, com qualsevol altre vilafranquí, de la Diada castellera de Tot Sants a la plaça de la Vila. A la tarda el grup es va dissoldre en petits grups per gaudir de les moltes activitats previstes a Vilafranca.

No van voler marxar sense visitar Barcelona i diumenge al matí van aprofitar per desplaçar-se a la capital catalana.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: