Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

S’ha posat en marxa el Punt d’Atenció a l’emprenedor de Nexes, a Sant Sadurní

El servei de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Sant Sadurní d’Anoia, per mitjà del Centre de Serveis a les Empreses NEXES, posa en marxa el nou Punt d’Atenció a l’Emprenedor, a través del qual s’oferirà un punt de tramitació electrònica per a la constitució d’empreses, amb la intenció de facilitar als emprenedors la posada en marxa del seu negoci.

Les persones interessades s’han de posar en contacte amb Nexes, on se’ls donarà cita prèvia i seran atesos de forma gratuïta. Aquest servei s’ofereix en col·laboració amb el Servei d’Iniciatives Econòmiques de la Mancomunitat Penedès Garraf i la Diputació de Barcelona. El dimarts al matí van presentar el nou projecte el vicepresident de la Diputació de Barcelona, Ferran Civil i el president de la Mancomunitat Penedès Garraf, Pere Pujol, que van acompanyar l’alcaldessa de Sant Sadurní, Maria Rosell i el regidor de Promoció Econòmica, Josep Subirana al Centre de Serveis a les empreses, Nexes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: