Dimecres, 19 de Febrer de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament de Vilafranca ha signat els convenis de col•laboració amb les associacions de l’àmbit de la salut

L’Ajuntament de Vilafranca ha signat els convenis de col·laboració amb les associacions de l’àmbit de la salut, a les quals donarà suport econòmic a partir de la convocatòria d’ajuts que es va dur a terme aquest estiu.

La signatura es va fer el passat divendres i va anar a càrrec de la regidora de Salut, Anna Doblas, i representants de les entitats Turó Salut Mental-Associació de Familiars i Amics; Associació Ampert; Ginesta-Grup d’Autoajuda per a dones amb càncer de pit; Llambrusca-Alzheimer Penedès; ACADIP, Associació Catalana de Dèficits Immunitaris Primaris; Lliga Reumatològica Catalana; L’Espirall de la Vida; GAMMA, Grup d’Ajuda Mútua de Mares Alletants. L’objectiu d’aquesta convocatòria d’ajuts, que porta a terme anualment l’Ajuntament de Vilafranca, és donar suport a les entitats privades sense ànim de lucre, la missió fonamental de les quals estigui relacionada amb la salut de les persones, en l’àmbit de la promoció d’hàbits saludables o la prevenció de malalties, així com en potenciar el benestar de les persones malaltes i de les famílies. L’ajut és econòmic, perquè programin i executin activitats i, en la majoria de casos, també es concreta amb la cessió de locals o espais de reunió.

Programació

Ràdio Vilafranca

04:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria
07:00
Notícies en xarxa
Informació general
08:00
Penedès matí
Informatiu diari

Penedès Televisió

05:30
Punts i gols
Informació esportiva penedesenca, amb Tito Boada
06:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre
06:30
Tot jazz
Louis Armstrong i les cobles-orquestra-jazz

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: