Diumenge, 17 de Novembre de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament de Vilafranca ha signat els convenis de col•laboració amb les associacions de l’àmbit de la salut

L’Ajuntament de Vilafranca ha signat els convenis de col·laboració amb les associacions de l’àmbit de la salut, a les quals donarà suport econòmic a partir de la convocatòria d’ajuts que es va dur a terme aquest estiu.

La signatura es va fer el passat divendres i va anar a càrrec de la regidora de Salut, Anna Doblas, i representants de les entitats Turó Salut Mental-Associació de Familiars i Amics; Associació Ampert; Ginesta-Grup d’Autoajuda per a dones amb càncer de pit; Llambrusca-Alzheimer Penedès; ACADIP, Associació Catalana de Dèficits Immunitaris Primaris; Lliga Reumatològica Catalana; L’Espirall de la Vida; GAMMA, Grup d’Ajuda Mútua de Mares Alletants. L’objectiu d’aquesta convocatòria d’ajuts, que porta a terme anualment l’Ajuntament de Vilafranca, és donar suport a les entitats privades sense ànim de lucre, la missió fonamental de les quals estigui relacionada amb la salut de les persones, en l’àmbit de la promoció d’hàbits saludables o la prevenció de malalties, així com en potenciar el benestar de les persones malaltes i de les famílies. L’ajut és econòmic, perquè programin i executin activitats i, en la majoria de casos, també es concreta amb la cessió de locals o espais de reunió.

Programació

Ràdio Vilafranca

03:00
Posem-nos sèries
Sèries de TV de la mà de Cris&Clim
04:00
La cara B
Música electrònica amb Albert Millan i Joan Pancorbo
05:00
Cinc a la setmana
Efemèrides, amb Francesc Murgades

Penedès Televisió

03:00
Actualitat - Els Monjos
Fira de la Transhumància de Santa Margarida i els Monjos
03:15
Saníssim
La cosmètica
03:30
Cuines del món
Pau Luque Ferrer. Calzone napolitana de verdures amb formatges

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: