Dilluns, 22 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La línia 1 del bus urbà a Vilafranca incorpora una nova parada a la zona esportiva en el seu trajecte

L’Ajuntament de Vilafranca ha incorporat una nova parada al trajecte que realitza la Línia 1 del bus urbà, i que respon a la demanda d’usuaris d’aquest transport per a què aquesta línia s’acostés més a la zona esportiva. Fins al moment, aquest trajecte el cobreix la L2.

Des de la regidora de mobilitat de l’Ajuntament s’ha gestionat que a través de l’empresa Hispano, es doni compliment a aquest servei en la línia que faltava. D’aquesta manera, a partir del dilluns dia 10 de novembre s’inclourà una nova parada de la L1 a la zona esportiva (cruïlla amb la zona de pràctiques), i només afectarà els serveis de matí, entre les 7h i les 14h del migdia.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: