Dimecres, 24 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La il•lustradora Roser Capdevila està molt satisfeta de la seva relació amb el municipi de Sant Joan de Mediona

La creadora de les Tres Bessones va ser aquest any l’autora del cartell de la 33ena Setmana del Cava de Sant Sadurní. Per aquest motiu en el capítol d’investidura a les caves Juve i Camps se la va investir confrare de mèrit.

Recentment en una entrevista a Penedès TV ha donat detalls del sentit de la seva il·lustració i ha explicat també la relació que té des de fa molts anys amb el municipi de Sant Joan de Mediona. Pel que fa al cartell de la setmana del cava, que es va poder veure en banderoles a Sant Sadurní i a Vilafranca, es tracta d’una parella que brinda amb una copa de cava, però que ho fa en patinet. Roser Capdevila explica que sempre ha treballat per al públic infantil i que per això va voler donar aquest toc d’humor recordant la importància de l’hoquei patins per Sant Sadurní.   Roser Capdevila té 75 anys i ja en fa 10 que va tancar la sèrie de les Tres Bessones, que li ha donat fama internacional. La sèrie de televisió ha estat traduïda a 35 idiomes i s’ha emès a més de 150 països d’arreu del món. A l’actualitat no treballa professionalment, però sí que manté el costum diari de dibuixar. A vegades amb dibuixos crítics amb la societat que vivim. Per exemple el diumenge va anar a votar sense por.  A la pregunta de en quina història de les Tres Bessones explicaria el que està passant en aquets moments a Catalunya, assenyala que no li agrada involucrar els infants en aquestes històries, però destaca que les tres bessones tenen un esperit progressista.  D’altra banda en el decurs de l’entrevista Roser Capdevila també es mostrava orgullosa de la seva relació amb Sant Joan de Mediona, on hi va passar molts estius de petita i on encara hi guarda vincles.  Capdevila és coetània i amiga de dues altres grans il.lustradores com són la Pilarín Bayés i Maria Rius, que també vinculació familiar amb l’Alt Penedès.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: