Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Fundació Amàlia Soler organitza un cicle de xerrades adreçades a professionals per vetllar per els maltractaments a la gent gran

La sala d’actes de l’Hospital Comarcal acull aquestes sessions, que es van iniciar la setmana passada i finalitzaran la propera, i que s’adrecen a treballadors familiars per tal d’ajudar-los a conèixer el protocol d’actuació en casos de maltractaments a la gent gran.

Des de la Fundació Amàlia Soler la seva coordinadora, Rosa Raventós, explica que cada any fan formació continuada per a les professionals, treballadores familiars, que fan atenció directe a les persones. Enguany, i tenint present que s’ha redactat un protocol d’actuació en casos de maltractament a la gent gran, s’ha volgut donar a conèixer aquesta eina.

Els maltractaments que reben les persones grans poden ser físics, econòmics, psicològics, institucionals i de vulneració dels seus drets. I la intenció amb aquesta formació és oferir eines d’actuació i de detecció.

Les sessions les ofereixen professionals del territori, en aquest cas algunes de les persones que van participar en la redacció d’aquest protocol de prevenció i actuació davant maltractaments a la gent gran.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: