Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Joan Tarrada, demana prudència al sector per evitar informacions que parlin de guerra del cava

Avui el diari El Periódico presenta en portada una informació que titula com “La nova guerra del cava”. Sobre aquesta qüestió s’hi ha pronunciat el president de l’Acadèmia Tastavins, que és tertulià habitual els dimarts a Ràdio Vilafranca.

L’article del diari fa referència a la presentació que tenia lloc ahir a Barcelona del Clàssic Penedès, un vi escumós elaborat sota l’empara de la DO Penedès, enlloc de la DO Cava i al qual ja s’hi han sumat 14 cellers. Justament el mateix dia i també a Barcelona es presentaven els reserves i grans reserves de la DO Cava. Joan Tarrada ha lamentat que es doni peu a trobar titulars com aquests i ha demanat prudència a tot el sector.   A la tertúlia també hi participa Jordi Cuyàs, coordinador del Pla Estratègic, que s’havia postulat temps enrere com a possible president de la DO Penedès. Cuyàs assenyala que la tasca de la DO és intentar prestigiar el producte.     Recordem també que en el transcurs del Debat de la Verema de Penedès TV, ara fa dues setmanes, es va saber que la DO Penedès demana exclusivitat a la propera edició del Vijazz, ja que és la únic DO patrocinadora, amb el que podria ser que no se servís cava, i sí en canvi Clàssic Penedès com a vi escumós. Sobre aquesta qüestió Joan Tarrada també ha estat prudent i ha dit que hi ha converses que podrien desembocar en novetats que s’anunciaren properament.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: