Dimarts, 6 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Gelida presenta el Pla d’Igualtat i un seguit d’actes en el marc del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència Envers les Dones

L’Ajuntament de Gelida ha presentat recentment el Pla Local d’Igualtat i ara en fa difusió a través d’un tríptic informatiu. El Pla disposa d’una comissió formada per experts en la matèria que es reuneix per tal de millorar els punts febles detectats i treballa de la mà amb Mossos d’Esquadra, Policia Local, Serveis Socials, metges locals i tècnics especialitzats en el protocol de violència de gènere.

El ple del dia 25, l’Ajuntament aprovarà el manifest per a l’eliminació de la violència envers les dones. El text consensuat per les administracions i les entitats municipals catalanes diu que volen renovar públicament el compromís de sumar esforços i crear sinergies de treball, també amb els homes, que facin possible construir conjuntament dinàmiques innovadores per avançar en l’eradicació de la violència masclista.

Pel dijous 27 de novembre està programada una xerrada-taller sobre sexualitat femenina: “Sexualitat lúdica i salut”, al Centre Cultural a partir de les 6 de la tarda. El divendres 28 de novembre, al Centre Cívic L’Escorxador, a les 7 de la tarda es farà la lectura del manifest institucional pel Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones. Tot seguit, es farà la inauguració de tres exposicions: “Un món en femení”, “Drets humans de les dones” i “Va de Dones”.

També es podrà veure el curtmetratge “Centre d’acollida per a dones a Al Hoceima (Riff, Marroc), un espai per l’assistència moral i jurídica” a càrrec d’Ismael Carbó, d’EqualMón. Després es farà una xerrada i un petit refrigeri.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: