Dimecres, 17 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Es constitueix el grup de treball del Pla territorial parcial del Penedès

El director general d’Ordenació del Territori i Urbanisme, Agustí Serra, va presidir ahir dimarts la sessió constituent del grup de treball del Pla territorial parcial del Penedès, a Vilanova.

Durant la reunió, s’ha acordat el calendari de treball pels propers mesos, s’ha explicat quin és el marc legal i competencial dels PTP i s’ha lliurat als membres del grup el refós de l’actual planejament que afecta l’àmbit.

El grup de treball del Pla Territorial Parcial del Penedès està format per 10 membres de la Generalitat i 12 en representació del món local. Dels primers, 4 han estat designats pel Departament de Territori i Sostenibilitat, 3 són els directors dels serveis territorials del Departament i 3 han estat proposats pels departaments d’Agricultura, d’Empresa i de Governació. Pel que fa als representants del món local, cadascuna de les quatre comarques de l’àmbit ha designat 3 representants: un a proposta de l’Associació Catalana de Municipis, un a proposta de la Federació de Municipis de Catalunya i un darrer a proposta del Consell Comarcal.

Entre els anys 2006 i 2010 es van aprovar els plans territorials de l’Alt Pirineu i Aran, Camp de Tarragona, Comarques Centrals, Comarques Gironines, Àmbit Metropolità de Barcelona, Ponent (Terres de Lleida) i Terres de l’Ebre. A aquests documents s’afegirà, quan culminin els treballs que ara s’inicien, el corresponent al Penedès.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: