Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

ERC ha portat la campanya pel 9N a la porta dels Instituts per fer una crida a la participació dels més joves

Aquest migdia a la porta de l’Institut Milà i Fontanals de Vilafranca el portaveu de les JERC a l’Alt Penedès, Pere Sàbat, acompanyat de la diputada Teresa Vallverdú i membres de la JERC han fet campanya per la participació en el procés participatiu d’aquest diumenge.

Pere Sàbat posava èmfasi en el fet que aquesta cita de diumenge serà la primera en què els joves de 16 anys podran expressar-se, i que és important la seva participació ja que s’està parlant del futur del país, de la Catalunya en que ells hauran de viure.

Vallverdú feia una crida també a la participació en general de cara a diumenge, per demostrar que una majoria de la població catalana desitja poder-se expressar sobre el futur polític de Catalunya.

Sàbat i Vallverdú han repartit fulletons informatius sobre el procés, i amb les propostes que des d’Esquerra Republicana es fan per millorar l’actual situació, i que des del seu punt de vista passen per assolir la independència i tenir un estat propi.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: