Diumenge, 21 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els penedesencs D’akí llençaran el seu primer disc abans de Nadal, titulat “Tengo miedo”

Els components del grup penedesenc “D’akí” han estat aquesta setmana als estudis de Ràdio Vilafranca per tal de presentar el que serà el seu primer disc. El nucli del grup el formen Vicente Balderas, de Santa Margarida i els Monjos, Adrián Jara, resident també als Monjos; i David Aragón de Vilafranca.

Com explica Balderas es tracta de tres artistes que fins ara anaven per lliure i que han volgut tirar endavant un projecte comú per anar més enllà en les seves carreres.

Tots tres tenen com a punt de partida la rumba i la rumba catalana, que fusionen amb el pop. El disc es dirà “Tengo miedo” i veurà la llum abans de Nadal. El nom del disc és fruit del vertigen que els causa el projecte en què s’han embarcat i que esperen sigui un èxit.

Tres veus diferents que sumen en aquest projecte i amb la voluntat de fer-se un lloc en el mercat discogràfic nacional.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: