Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

“El festín de Babette” d’Isak Dinesen clourà dimecres el cicle Una nit amb els clàssics del Kubrick i La Cultural

El relat de l’escriptora danesa Isak Dinesen portat al cinema pel realitzador Gabriel Axel l’any 1987, conforma el programa de la darrera sessió d’enguany del cicle Una nit amb els clàssics que tindrà lloc dimecres.

Com sempre, el cicle, organitzat per Kubrick Cinema i La Cultural llibreria, constarà d’una primera part dedicada a parlar de l’obra literària, que començarà a les vuit del vespre a l’Agrícol. En aquesta ocasió el convidat és Juli Grandia, director del Festival Internacional de Música Pau Casals i gerent de l’auditori vendrellenc, qui, a més, és un lector empedreït i gran coneixedor de l’obra de Dinesen. Posteriorment, a les 10de la nit, al Kubrick Cinema, tindrà lloc la projecció de l’adaptació cinematogràfica de la novel•la obra del realitzador danès Gabriel Axel. La trama del film, guardonat amb l’Oscar de Hollywood a la millor pel•lícula de parla no anglesa l’any 1988, desenvolupa la història d’una dona francesa que l’any 1871 va a viure en un llogaret perdut de la península de Jutlàndia, a Dinamarca, per fer de criada i cuinera de dues ancianes, filles d’un pastor protestant que les ha educades d’una manera molt estricta.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: