Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El dissabte passat es va celebrar el 1r Sopar d’exfalcons de Vilafranca

El sopar es va fer a la seu del nou local social dels Falcons i hi van assistir unes 124 persones, entre ells exfalcons, ex-grallers i alguns dels membres fundadors de la colla, ara ja fa 55 anys.

Va ser una gran trobada on es van poder intercanviar anècdotes i històries viscudes durant els anys que cada un d’ells va pertànyer a la colla. El Falcons de Vilafranca van aprofitar per fer una breu xerrada explicant el projecte del nou local i com progressen les obres que s’hi realitzen. Així mateix també van convidar a tots els assistents a participar en els actes del proper aniversari dels Falcons, que serà el mes vinent.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: