Dimecres, 17 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El 9N ha començat amb l’obertura dels espais de votació i normalitat a l’Alt Penedès

A les 9 del matí han obert, com estava previst, els llocs de votació de la consulta ciuitadana sobre el futur de Catalunya.

A Vilafranca l’alcalde, Pere Regull, ha estat un dels primers en introduir la papereta en una de les meses de l’IES Eugeni d’Ors i ha demanat "la màxima participació en un dia tan important". Els tres instituts, Eugeni d’Ors, Alt Penedès i Milà i Fontanals, ja tenien cues de gent a dos quarts de nou del matí a l’espera de poder votar, i ho han pogut fer a partir de les 9. Arreu hi havia paperetes i sobre i les meses s’han constituit amb els voluntaris previstos. A Sant Sadurní d’Anoia les votacions es fan a l’IES Jacint Verdaguer. El director de Ràdio Sant Sadurní, Sergi Fernàncez, ha explicat que la jornada es desenvolupa amb total normalitat i que a primera hora hi havia llargues cues de gent. A Santa Margarida i els Monjos, Josep Arasa, informava que també la normalitat ha estat absoluta. Gent gran i famílies anaven a votar amb emoció. A les 10 del matí ja havien participat més de 200 persones , d’un cens total de unes 4.000. I a Torrelles de Foix els veïns votaven al Casal d’avis. No només els veïns de Torrelles sinó també els de Pontons, l’únic municipi de l’Alt Penedès que no ha posat a disposició cap local. Pels volts de d’un quart de deu arribava el primer autocar de Pontons. Caterina Tallón informava que els primers votants ho feien amb il.lusió. També a Torrelles hi havia paperetes i sobres.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: