Dissabte, 3 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Divendres, la Confraria del Cava celebra el III Sopar Solidari del Cava

En les dues edicions anteriors del Sopar Solidari, celebrat a la sala oval del MNAC, la Confraria ja va aconseguir recaptar 43.471 euros (més de 23.000 euros amb el primer sopar i 20.136 amb el segon) a benefici de Càritas, la mateixa entitat que rebrà els diners enguany.

L’aportació d’aquest 2014 es destinarà a finançar beques menjador fora del període escolar per a nens i nenes de famílies que es troben en una situació econòmica difícil.

El preu per assistir a aquest acte és de 100 euros. Els que no hi puguin ser presents, també tenen l’opció de ser solidaris amb Càritas fent les seves aportacions a la fila 0.

Diferents firmes cavistes, així com empreses vinculades al sector, han cedit valuosos obsequis que se sortejaran entre els assistents. I com ja es va fer l’any passat, els que assisteixin al Sopar Solidari del Cava podran participar en una subhasta solidària. Enguany la peça que se subhastarà és el collaret d’or, dissenyat per Lecegui Joiers, que Ona Carbonell va lluir durant la seva coronació com a Reina del Cava. El preu de sortida de la peça és de 500 euros.

Per a més informació sobre el III Sopar Solidari es pot trucar a la Confraria del Cava Sant Sadurní, al telèfon 93 891 28 03, o enviar un correu electrònic a l’adreça .

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: