Divendres, 18 d'Octubre de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest dissabte s’ha inaugurat l’activitat Espai Lúdic Llambrusca

L’activitat es realitzava a l’Escorxador de Vilafranca a partir de dos quarts de sis de la tarda. Es tracta d’una trobada pensada per compartir moments agradables amb familiars i malalts d’Alzheimer.

La presidenta de l’entitat, Àngels Cererols, valora de forma positiva l’assistència de públic en la primera jornada d’aquesta nova experiència.   Tot i que la sala no estava plena del tot, la presidenta de l’associació es dona per satisfeta i espera que l’assistència es vagi ampliant a mesura que els famílies s’acostumin a aquesta nova oferta.   En aquesta primera ocasió es va programar un espectacle de màgia amb el Mag Aizpi i una estona de música amb el musicoterapeuta Àlex Carasol.   Aquesta primera activitat inaugurava l’Espai Lúdic Llambrusca amb la voluntat d’oferir activitat lúdiques fora del que són els espais d’atenció sociosanitària, i mirar de normalitzar la vida dels malalts d’alzheimer. La voluntat és fer que el malalt s’ho passi bé, i que ho faci acompanyat de la seva família.  Àngels Cererols destaca que cal que els malalts d’Alzheimer surtin de casa, i què s’ho passin bé fent activitats, de la mateixa manera que ho han de fer les famílies i cuidadors.

Programació

Ràdio Vilafranca

09:00
Penedès en Xarxa
Magazín matinal
12:00
El que faltava
Crítica d'actualitat, amb Pep Vergés i Àlex Santamaria
13:00
Penedès migdia
Informatiu diari

Penedès Televisió

10:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre
10:30
Carrers de Vilafranca
Plaça Lluís Via
10:45
El reportatge
Activitats d'esport adaptat

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: